خاویار بلوگا فیل ماهی در تهران و دیگر نقاط کشور به صورت حضوری و غیر حضوری در حال خرید و فروش می باشد. خاویار بلوگا که از فیل ماهی به دست می آید در تهران و سایر شهر های بزرگ کشور به فروش می رسد. خاویار بلوگا ایرانی در رستوران های لاکچری و لوکس شهر تهران خریداری می شود و برای مشتریان خاصی سرو می شود.خاویار قیمت زیادی دارد و هم کمیاب می باشد، این دلیلی است که به خاویار لقب الماس سیاه داده اند.
تخم ماهییان خاویاری از گرانترین غذاهای جهان است. بزرگترین دریای جهان همان دریای خزر به عنوان بزرگترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین میکند. در کل دریای جهان ۲۷ گونه ماهی خاویاری وجود دارد که ۵ نوع آن در دریای خزر می باشد که آن ۵نوع عبارتند از:
در ایران کرانههای شرقی دریای خزر به ویژه سواحل بندر ترکمن مهمترین محل صید ماهیان خاویاری میباشد که به تنهایی نیمی از خاویار ایران در آنجا استحصال میشود. ۹۳ درصد از ذخایر ماهیان خاویاری جهان در دریای خزر موجود است و مدیریت حفظ و تکثیر و رهاسازی ماهیان خاویاری دریای خزر نیز با ایران است. ایران سالانه در حدود ۲۰ تا ۲۲ میلیون بچه ماهی خاویاری از گونه فیل ماهی را در دریا رها میسازد.
خاویار یک ماده غذایی پر انرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد، به طور عمده پروتئین موجود در خاویار متشکل از اسیدهای آمینه، آرزین، هیستامین، ایزولوسین، لیزین و میتونین است. چربی موجود در خاویار نیز به دو دسته عمده تقسیم میشود که عبارتاند از ۲۵ درصد کلسترول و ۷۵ درصد لستین.
مصرف خاویار از ابتلا به بیماری افسردگی و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند، چرا که در خاویار غلظت اسدیدهای چرب از نوع امگا۳ بسیار بالاست. بعلاوه خاویار غنی از ترکیبی خاصی است که نوعی الکل چرب با زنجیره بلند است و در بدن به اسیدهای چرب تبدیل میشود. این اسیدهای چرب به دست آمده در پوشش سلول عصبی نقش به سزایی ایفا میکند.