برای تهیه خاویار در استان قم می توانید به مرکز فروش خاویار قم مراجعه کنید. می توان گفت که همه ی ما نام خاویار را شنیده ایم و آن را به عنوان غذایی اشرافی می شناسیم. در این مطلب به معرفی خاویار، نحوه ی تهیه آن و خواصش می پردازیم.
گونه ای از ماهیان در جهان هستند که علاوه بر گوشت خوش طعمی که دارند به واسطه ی تخمشان مشهور هستند. به این ماهی ها و تخمشان خاویار می گویند که به مروارید سیاه معروف هستند. خاویار ها به سه دسته سرخ، طلایی و سیاه تقسیم می شوند که نوع سیاه آن در ایران و جهان محبوب تر است و نوع سرخ آن در نواحی سیبری و خاور دور.
گونه های مختلفی از خاویار در جهان وجود دارد، اما تعدادی از آن ها به عنوان خاویار مرغوب شناخته می شوند. خوشبختانه تمام گونه های مرغوب خاویار در ایران زیست می کنند، به گونه ای که تأمین کننده ی بیش از ۹۰% خاویار جهان هستند.
ماهی خاویار به گونه های زیر تقسیم می شوند:
خاویار را خواص بی شمار آن به یکی از مواد خوراکی محبوب و البته گران در سطح جهان تبدیل کرده است. خاویار سرشار از املاح معدنی، ویتامین، پروتئین، امگا۳ و … است که خواص بی شماری را برایش به ارمغان آورده است؛ ازجمله:
همانطور که پیش از این گفته شده کشور ما یکی از تولید کنندگان اصلی خاویار در سطح جهان است. خاویار در ایران به صورت عمده و یا جزئی به فروش می رسد. برای تهیه این محصول راه های متعددی از جمله نمایندگی های فروش و خرید به صورت آنلاین وجود دارند.
برای تهیه و خرید خاویار در استان قم مانند دیگر شهر ها و استان های کشور مرکز فروش خاویار در آن استان یکی از راه های مطمئن است.