برای تهیه و خرید خاویار در مشهد مانند دیگر شهر ها می توانید به مرکز فروش خاویار در مشهد مراجعه کنید.
نام خاویار را تقریبا همه ی ما بار ها شنیده ایم.
اولین تصویری که بعد از شنیدن نام خاویار در ذهن تداعی می شود را شاید بتوان یک صبحانه اشرافی دانست.
اما خاویار چیست و محبوبیت روز افزون آن نه فقط در ایران بلکه در جهان به چه علت است؟
در ادامه ی مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت.
گونه ای از ماهی ها هستند که بیشتر به واسطه ی تخمشان که همان خاویار است شناخته شده اند.
جالب است بدانید که فقط ۲۷ نوع ماهی در سطح جهان هستند که قابلیت خاویار دهی را دارند.
ایران یکی از تولید کنندگان اصلی خاویار در سطح جهان است، به گونه ای که حدود ۹۰% از خاویار جهان را تأمین می کند.
خاویار را به واسطه ی کمیاب بودنش و خواص بی شماری که دارد به مروارید سیاه تشبیه کرده اند.
خاویار را معمولا به عنوان صبحانه میل می کنند.
مواد مغذی بی شماری که در این ماده ی خوراکی وجود دارد، خواص بی شماری را برایش به ارمغان آورده است؛ از جمله:
خاویار به سه دسته سرخ، طلایی و سیاه تقسیم می شود.
خاویار سیاه بین مردم جهان از محبوبیت بیشتری برخوردار است و به موجب آن قیمت بیشتری هم دارد.
اما توجه کنید که این سه نوع خاویار از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یک دیگر ندارند.
در ایران در حال حاضر خاویار درون ماهی ها را به روش سزارین در می آورند.
اما نکته ی قابل توجه و مهم این است که این تخم ها به هیچ وجه نباید به صورت کامل بیرون آورده شوند تا امکان تولید مثل مجدد برای ماهی وجود داشته باشد.
پس از اینکه خاویار به مقدار معلوم از بدن ماهی بییرون آورده شد، ماهی را ۳ ماه قرنطینه می کنند و سپس به دریا می فرستند.
ایران یکی از تولید کنندگان اصلی خاویار در جهان است.
این محصول به صورت دریایی و پرورشی در بازار شهر های مختلف کشور وجود دارند و به صورت عمده و جزئی فروخته می شوند.
راه های مختلفی از مرکز پخش خاویار تا سایت های خرید اینترنتی برای تهیه این محصول وجود دارند.
در شهر مشهد هم مانند دیگر شهر های ایران برای تهیه خاویار کافی است که به یکی از مراکز پخش این محصول و یا سایت های خرید اینترنتی مراجعه بفرمایید.