خاویار چیست و انواع خاویار کدام می باشد؟ فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک ایرانی به صورت عمده به فروش می رسد یا جزئی؟ کدام خاویار ایرانی برترین می باشد؟ خاویار از مواد غذایی پرانرژی بوده است که البته از بو و طعم بسیار خوبی برخوردار می باشد. این ماده غذایی از پروتئین زیادی برخوردار بوده و همچنین از اسید آمینه های آرزین، هیستامین و ایزولوسیون برخوردار می باشد. البته خاویار دارای دو دسته چربی می باشد که حدود ۲۵ درصد از چربی موجود در خاویار را کلسترول و ۷۵ درصد از آن را لستین تشکیل می دهد.
البته خاویار از جمله برترین غذا های دریایی بوده است که دارای خواص زیادی می باشد و در درمان انواع بیماری ها مفید است. انواع خاویار برای درمان بیماری های قلبی و عروقی مفید بوده و همچنین باعث می شود تا اسید های چرب امگا۳ را به طور قابل توجهی در بدن افزایش یابد و در نهایت باعث سلامتی شخص می شود.
البته در کشور هایی که از خاویار به طور قابل توجهی استفاده می شود، مبتلا به افسردگی کمتر دیده شده است. خاویار از میزان زیادی آهن تشکیل شده است و همچنین مصرف آن برای افرادی که کم خونی دارند، بسیار مفید می باشد. خاویار در نمونه های مختلفی دیده شده است که می توان به خاویار بلوگا، سوروگا، آسترا اشاره کرد. از بین این سه خاویار برترین آن ها، خاویار بلوگا بوده است که در ادامه بیش تر در مورد آن صحبت می شود.
خاویار بلوگا از دسته خاویار های گرانقیمت است که در بازار کشور با قیمت بالایی به فروش می رسد. خاویار بلوگا از فیل ماهی تولید می شود و دارای دانه های درشت بوده و رنگ آن خاکستری روشن بوده است. این خاویار در بازار کشور ایران با قیمت بسیار بالایی به فروش می رسد و البته به دلیل داشتن قیمت بالا میزان تقاضای آن در ایران کم بوده و به همین دلیل از محصولات صادراتی محسوب می شود.
خاویار بلوگا در بازار کشور به صورت عمده و جزئی انجام می شود. البته می توان گفت که این خاویار از نوع صادراتی بوده و کمتر در کشور ایران به فروش می رسد و بیش ترین صادرات را در کشور های اروپایی و آمریکایی دارد. اگر به دنبال خرید عمده خاویار بلوگا درجه یک می باشید باید از سایت فروشگاهی رایبد خاویار اقدام نمایید. البته خاویار بلوگا درجه یک دارای خصوصیات منحصر به فردی بوده است که می توان به رنگ روشن و اندازه درشت این محصول اشاره کرد. هر چه اندازه خاویار درشت تر و رنگ آن روشن تر باشد از مرغوبیت بیش تری برخوردار بوده و در نهایت گرانتر می باشد.
منبع: ماهی و میگو ایران