خاویار برگرفته از فیل ماهی در واقع گرانترین خوراک دریایی است که با پیش زمینه خاصی به مصرف می رسد، تهیه تهیه انواع خاویار فیل ماهی دارای پروسه ای بخصوص می باشد. فیل ماهی نیز به مانند دیگر ماهی جهان دارای مصرف خوراکی بوده و آنچه آن را خاص و متمایز کرده تخم این ماهی با عنوان خاویار است. که از ارزش غذایی و اقتصادی قابل توجهی برخودار است. مزه خاویار فیل ماهی نمکین و خوشایند است و اغلب خام سرو می شود در حالی که مهم است از قاشق جنس صدف یا هر چیزی که فلزی نباشد برای مزه کردنش استفاده شود.
برای تهیه خاویار، ماهی را زنده وارد آزمایشگاه کرده و با عملیات تخصصی که و سزارین این تخم را از شکم خارج می کنند و بعد از آن قرنطینه ماهی ضروری می باشد. خاویار گرانبها را در بسته بندی ایده آلی قرار داده و داد و ستد می کنند.
منبع: خاویار ایران